^^_::Mekan Burası::_^^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclerin yeni paylasım platformu

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Görgü tanıklarından geri adım

YazarMesaj
^^_idris_^^
Administrator
Administrator
^^_idris_^^

Erkek Mesaj Sayısı : 145
Meslek : Öğrenci
Lakap : Admin

Görgü tanıklarından geri adım Empty
MesajKonu: Görgü tanıklarından geri adım   Görgü tanıklarından geri adım Icon_minitimeC.tesi 23 Şub. 2008, 13:31

Almanya'da yanan evin kundaklandığına dair eldeki tek delil de ortadan kalkmış oldu.

23.02.2008 13:06
Ludwigshafen’deki yangının görgü tanığı olan Aylin (9) ve Bedriye (Cool Kaplı kardeşler ifadelerini geri çekti.

Vedat Ali AYDIN’ın haberi

Olayın soruşturmasını yürüten Frankenthal Başsavcısı Lothar Liebig’in SWR Televizyonu’na yaptığı açıklamada, olayın iki görgü tanığı olan iki kız çocuğunun psikolog eşliğinde yürütülen soruşturma sürecinde ifadelerini geri aldıklarını söyledi. Psikologların hala bu ifadeleri değerlendirdiğini ifade eden Liebig, ifadelerin içeriği hakkında bilgi vermedi. İki kız kardeş olayın yaşandığı 3 Şubat Pazar günü; siyah saçlı, yüzünde benekler olan bir Almanın binanın giriş katında bulunan bebek arabasının yanına ateş attığını gördüklerini söylemişlerdi. İki kız çocuğunun ifadesi hem Türk hem de Alman Medyası’nda yer almış ve olayın kundaklama olduğuna ilişkin eldeki delili oluşturuyordu. Soruşturmanın bundan sonra nasıl bir sonuç doğuracağı merakla bekleniyor.
http://mekanburasi.forumandco.com

1 sayfadaki 1 sayfası